Professionell svarstjänst

Professionell svarstjänst

Svarstjänst för företag

Diatel är företag för dig som är i behov av en professionell och pålitlig svarstjänst i ditt företag. Det finns olika anledningar till varför en svarstjänst kan behövas, och oavsett vad din anledning är så ger vi alltid hög kvalitet och bra personlig service när du vänder dig till oss. Vi är ett företag att lita på!

Som företagare kan det vara svårt att göra hela arbetet på egen hand

Att svara i telefon på arbetat kan vara både tids- och energikrävande och någonting som man kanske helst slipper, för att kunna lägga sin tid på annat. Med hjälp av oss kan du det. Vi ser till att ta dina samtal när du inte har tid eller ork, och hjälper dig att få ett mer strukturerat arbetsliv.

tel - företagsväxel

Prova på vår tjänst i upp till 3 månader

Vi tar meddelanden som skickas till dig via sms eller e-post, eller så vidarekopplas samtalen till dig.

Fyll i namn och telefonnummer så ringer vi upp er.


  Personal med gedigen kunskap

  En av de största fördelarna med att vända sig till just Diatel, är att vi har duktig och vänlig personal, som har kunskap inom telefonpassning och svarstjänst. Såväl som vi är måna om våra kunder, är vi även måna om våra anställda. Tack vare ett bra arbetsklimat och ett brinnande intresse för arbetet hos våra medarbetare, lyckas vi göra våra kunder nöjda.

  telefonpassning - personlig svarsservice på telefon
  Telefonpassning Diatel

  Högkvalitativ kundservice

  Vi förstår att du vill att de som ringer till dig alltid ska mötas av vänlighet. Vi arbetar därför alltid med kundservice av hög kvalitet, och oavsett kund och företag är vi alltid trevliga och tillmötesgående.

  Vi har en lång erfarenhet av nöjda kunder, och har den kunskap som krävs för att ge dig den service som ditt företag önskar. Vi har en lång erfarenhet av nöjda kunder, och har den kunskap som krävs för att kunna erbjuda ett väl utfört arbete.

  Vill du veta mer om telefonpassning?

  Kontakta oss för mer information

  Pia Johansson
  Operativ Chef

  pia.johansson@diatel.se
  033-700 71 00