Extern växel

Extern växel

Extern växel för dig som företagare

Har du och ditt företag stött på problem när det kommer till att ha en egen telefonväxel? Du är inte ensam. Detta är ett problem som många företagare kommer till, och då kan det vara en bra idé att ta hjälp av oss på Diatel. Vi arbetar med extern växel för att underlätta för dig när det här med växel och telefonsamtal bara känns krångligt.

 

En smart växellösning

Med oss som extern växel kan vi anpassa tjänsten utifrån dina egna behov. Behöver du hjälp med att ta emot samtal dagligen under en längre period, eller kanske bara under en kortare period? Vi finns till hands till alla som behöver vår hjälp och anpassar vår externa växel utifrån vad som som kund och företagare är i behov utav.

Extern växel Diatel

Prova på vår tjänst i upp till 3 månader

Vi tar meddelanden som skickas till dig via sms eller e-post, eller så vidarekopplas samtalen till dig.

Fyll i namn och telefonnummer så ringer vi upp er.


  Anlita oss för extern telefonväxling

  Det som alla våra nöjda kunder har gemensamt, är att de efter att de anlitat oss, har fått ett mindre stressigt jobb och kunnat fokusera mer på sitt jobb.

  Våra anställda har utöver en djup kunskap i yrket, även en lång erfarenhet inom personlig service via telefon. De vet precis vad som krävs i alla lägen och tar till sig kundernas önskemål och förväntningar.

  Pålitlig hjälp till ett rimligt pris

  När du vänder dig till oss för hjälp, kan du känna dig trygg i att du får bra service till ett bra pris. Vi använder oss av en kostnadseffektiv teknik, vilket är en av anledningarna till att vi kan erbjuda ett bra pris till alla våra kunder. Vi har även hängiven personal och en mycket produktiv organisation, vilket även underlättar när det kommer till prissättning.

  Vi erbjuder alla våra kunder att prova på vår tjänst, vilket du enkelt kan göra i upp till 3 månader. Om du är intresserad utav detta, kommer du enbart att betala för de samtal som vi tar emot. Vi vill att alla kunder ska känna sig trygga hos oss, och därför är en prövotid en självklarhet hos oss.

  Har du några frågor eller funderingar, se till att kontakta oss, så svarar vi så snart vi kan!

  Personlig svarsservice i Borås

  Vill du veta mer om telefonpassning?

  Kontakta oss för mer information

  Pia Johansson
  Operativ Chef

  pia.johansson@diatel.se
  033-700 71 00