Personlig svarsservice

Personlig svarsservice

Vi hjälper dig med att svara i telefon

Kanske har du semester? Eller kanske är du iväg på jobb som krockar med de eventuella telefonsamtalen? Oavsett anledning hjälper vi dig med personlig svarsservice och underlättar ert arbetsliv.

Professionell & personlig svarsservice

Vi är mån om våra relationer till våra kunder, och strävar alltid efter att kunna erbjuda så bra och högkvalitativ service som möjligt. De telefonister som är anställda hos oss är noggrant handplockade efter deras höga kompetens och erfarenhet inom service och bemötande av kunder. Vi ser alltid till att dina kunder blir bra bemötta och får ett gott intryck av telefonsamtalet som vi har med dem.

telefonpassning - personlig svarsservice på telefon

Prova på vår tjänst i upp till 3 månader

Vi tar meddelanden som skickas till dig via sms eller e-post, eller så vidarekopplas samtalen till dig.

Fyll i namn, telefonnummer så ringer vi upp er.


  Fördelar med personlig svarsservice

  Med Diatel finns många fördelar för dig som företagare. Här nedan listar vi några utav dem.

  Uppbackning vid sjukdom

  Med Diatel behöver du inte längre rodda i och oroa dig över vad som händer med företagstelefonen när du är hemma sjuk. Vi sköter telefonen i den mån som du vill och ser till att dina kunder blir nöjda även när du inte är på plats.

  Mindre stress

  På en stressig arbetsplats är det sällan någon som trivs ordentligt. Ta hjälp av oss för att minska din stressnivå gällande samtal och kunder.

  Bättre struktur

  Har ditt företag problem när det kommer till hur ni ska strukturera upp era samtal? Vi har olika lösningar och kommer tillsammans med dig fram till vad som passar ditt företag bäst.

  Prova på personlig svarsservice

  Om du inte tidigare har varit kund hos oss, och nu är intresserad personlig svarsservice, erbjuds du att prova på tjänsten.

  Du som ny kund hos oss kan alltså prova på vår tjänst i upp till 3 månader, för att se vad som passar dig och ditt företag bäst.

  Under den tid som prövotiden varar kommer du enbart att betala för de samtal som vi tar emot. Samtalen kostar 11,50 kr/st, och då ingår även att vi på Diatel tar meddelanden som skickas till dig via sms eller e-post, alternativt att samtalen vidarekopplas till dig.

  Detta är ett perfekt sätt för dig som är i behov av mer struktur och hjälp i ditt företag, att få prova på vår kvalitativa tjänst.

  Hör gärna av dig till oss om du har några funderingar om personlig svarsservic. Vi svarar alltid så snart vi kan!

  Personlig svarsservice i Borås

  Vill du veta mer om telefonpassning?

  Kontakta oss för mer information

  Pia Johansson
  Operativ Chef

  pia.johansson@diatel.se
  033-700 71 00