Företagsväxel

Öka tillgängligheten med en företagsväxel

Att ha en företagsväxel på arbetsplatsen kan göra stor skillnad för hur kunderna uppfattar ditt företag

Med en företagsväxel kan kunderna alltid nå rätt person, oavsett om de är på kontoret eller inte. Detta ökar kundnöjdheten och ger ett professionellt intryck av företaget.

En företagsväxel är en telefonanläggning som kopplar samtal från en extern källa till en intern linje på kontoret. Detta gör det möjligt för kunderna att ringa till företaget och komma i kontakt med rätt person, även om den personen inte är på kontoret just då.

En av fördelarna med en företagsväxel är att det kan öka effektiviteten på arbetsplatsen. Istället för att anställda behöver svara på varje samtal som kommer in, kan företagsväxeln ta hand om de flesta av dem och koppla vidare till rätt person. Detta frigör tid för anställda att fokusera på andra arbetsuppgifter.

tel - företagsväxel
Svarstjänst för företag - företagsväxel

En annan fördel med en företagsväxel är att den kan anpassas efter företagets behov. Du kan till exempel ha en meny där kunderna själva väljer vilket avdelning de vill prata med, eller så kan företagsväxeln automatiskt koppla samtal till en röstbrevlåda om den anställde inte är tillgänglig.

En företagsväxel kan också spara företaget pengar. Istället för att anställa en person för att ta hand om alla samtal kan företagsväxeln ta hand om många av dem. Detta minskar kostnaderna för företaget och kan göra att företaget blir mer lönsamt.

En annan fördel med en företagsväxel är att den kan öka tillgängligheten för företagets kunder. Kunderna kan alltid nå rätt person, även om personen är på möte eller för tillfället är utanför kontoret. Detta ger kunderna ett positivt intryck av företaget och kan öka kundnöjdheten.

Prova på vår externa växel i upp till 3 månader

Vi tar meddelanden som skickas till dig via sms eller e-post, eller så vidarekopplas samtalen till dig.


  Vill du veta mer om vår externa växel?

  Kontakta oss för mer information

  Pia Johansson
  Operativ Chef

  pia.johansson@diatel.se
  033-700 71 00