» Logga in

Med DiaTel telefonpassning låter du dina kunder mötas av en trevlig och vänlig röst, som ger personlig service. Där dina kunder kan lämna meddelanden till dig. Via SMS, fax eller e-post får du snabbt besked om vilka som sökt dig och vad de vill.


DiaTel telefonpassning bygger på avancerad men säker telefon- och datateknik. DiaTel telefonpassning opereras av professionell personal med många års erfarenhet av telefonpassning.

Om DiaTel Telefonpassning

DiaTel står för Diagonal Telefonpassning. Företaget är ett helägt dotterbolag till mediaföretaget Diagonal Förlags AB, som arbetar med trycksaksproduktion, information och internetbaserade tjänster. En stor del av verksamheten sker i direkt samarbete med svenska kommuner och bibliotek. Kvalitet och seriositet är ledstjärnor för oss.

Diagonal Förlags AB etablerades 1989 och har sitt huvudkontor i Borås.

En viktig del av Diagonals verksamhet är försäljning via telefon. Under åren har här en hög kompetens byggts upp i samklang med utveckling av avancerad datateknik. Dessa erfarenheter och denna teknik är överförd på DiaTels verksamhet.

DiaTels personal har alla många års erfarenhet av telefonpassning och arbete där telefonen är det personliga serviceverktyget. Som kund hos DiaTel möter du enbart professionella anställda som gör sitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd – i syfte att din investering ska bli ytterst lönsam. Vi möjliggör för dig att göra andra saker – som goda affärer – medan vi tar emot och registrerar dina samtal.

Vill du veta mer om telefonpassning? – kontakta oss på 033-700 71 00 eller e-post info@diatel.se

Villkor och priser för telefonpassning

DiaTel erbjuder låga priser vilket är möjligt på grund av en kostnadseffektiv teknik, hängiven och välutbildad personal, en effektiv organisation – med fokus på kundernas behov. Det innebär att vi har öppet när dina kunder ringer.

DiaTels växel är öppen mellan kl. 07.30-17.00 alla helgfria vardagar.

Prova på telefonpassning

Vi ger nya kunder möjlighet att prova tjänsten i upp till 3 månader. Under prövotiden betalar du endast för de samtal vi tar emot 10,45 kr/st. I priset ingår att vi tar meddelanden som skickas till dig via e-post, SMS, fax eller vidarekopplar vissa eller samtliga samtal.

Vill du veta mer om telefonpassning? – kontakta oss på 033-700 71 00 eller e-post info@diatel.se.

Telefonpassning – så här fungerar det

Du använder dig av DiaTel när du själv vill och har behov av oss. Ska du ut och resa, vara ute på jobb eller kundbesök, är sjuk eller på semester, sitter i sammanträde och inte vill bli störd – då väljer du DiaTel. Med några enkla knapptryckningar på din telefon kopplar du över alla samtal till oss. Du kan själv meddela oss via Internet, men även via e-post, fax eller ett telefonsamtal.

Via webben kan du skriva in eventuella meddelanden till dina kunder – ge besked om var du befinner dig och när du åter kan svara.

När någon sedan ringer ditt telefonnummer svarar DiaTel vänligt och professionellt i ditt företags namn. Vi blir din telefonväxel. Vi ger dina kunder personlig service, då vi känner ditt företag.

Har du lämnat ett meddelande vidarebefordrar våra telefonister budskapet till de som ringer. De tar också emot eventuella meddelanden – som sekundsnabbt sänds till dig via SMS, fax eller internet.

Alla samtal registreras i en datoriserad loggbok. Där kan du se när vi har tagit emot samtal och lämnat meddelanden. Loggboken utgör även faktureringsunderlag där du får ytterliggare en specifikation. Denna statistik kan du även själv hämta hem till din egen dator, via Internet.

Med DiaTel möts aldrig dina kunder av upptagetton eller röstbrevlådor. De möts av DiaTel’s professionella röster. Ditt företag växer, din konkurrenskraft ökar, i en värld där service blir allt viktigare.

PROFESSIONELL
TelefonPassning

När du använder dig av telefonpassning står ditt kontor aldrig obemannat.

Erfarna och vänliga telefonister ger dig och dina kunder bästa tänkbara service.

Flexibelt, effektivt och personligt.

Vi ger dig mycket för pengarna. Jämför själv!

Med oss sparar du mycket tid. Medan vi svarar kan du göra affärer i lugn och ro.

Vill du veta mer om telefonpassning? – kontakta oss på 033-700 71 00 eller e-post info@diatel.se.